Speciaalbouw – specialiteiten

In onze volledig ingerichte werkplaatsen beschikken wij over alle mogelijkheden om de aanhanger als speciaalbouw te maken waar u behoefte aan heeft. Mochten de aanhangwagens uit het standaard programma niet of niet helemaal voldoen aan uw wensen en eisen dan maken wij in onze werkplaats ook aanhangwagens of constructies geheel naar uw wens, op maat. Uw wensen worden in het licht van onze jarenlange kennis en ervaring besproken, zodat een eindresultaat kan worden gerealiseerd die voor het gewenste doel te gebruiken is.

Voor glasvervoer, om te kiepen, met huif en oprijgoten, u zegt het maar. Onderstaande foto’s geven u een goede indruk van de mogelijkheden. Maar ook voor inrichtingen in uw eigen speciale situatie bent u bij ons aan het juste adres! Neem geheel vrijblijvend contact op!

In de bovenstaande diashow ziet u onder andere:

  • Speciaalbouw aanhanger voorzien van zwart zeil, met oprijplaten, 3000 kg. Meerdere afmetingen zijn mogelijk. Natuurlijk ook in andere kleuren. Een aanhanger met veel mogelijkheden!
  • Speciaalbouw aanhanger voorzien van wit zeil, met oprijplaten, 3000 kg. Meerdere afmetingen zijn mogelijk. Natuurlijk ook in andere kleuren. Een aanhanger met veel mogelijkheden!
  • Hapert, kiepwagen, in overleg met de opdrachtgever voorzien van loofrekken voor het vervoer van grote hoeveelheden snoeiafval e.d.
  • Glasaanhangwagen, op maat gemaakt.
  • Ook maatwerk volgens uw specificatie, zoals speciale werkbanken, is mogelijk!

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!