bagagewagens

Bagagewagens hebben vele verschillende functies en hierdoor kunnen ze voor vele doeleinden gebruikt worden. Bagagewagens worden bijvoorbeeld gebruikt als wagen voor de wintersport- of zomervakanties of als compacte gesloten wagen om bijvoorbeeld spullen droog te vervoeren, maar ook als klein alternatief voor een marktwagen.
Door de vele verschillende afmetingen, hoogtes, opties en accessoires kan de bagagewagen perfect worden afgestemd op uw wensen. Hierdoor kunt u uw bagagewagen gebruiken voor bijvoorbeeld uw hobby, werk of natuurlijk als u uw goederen mee moet nemen op vakantie. Neem voor meer informatie over bagagewagens contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden van koop of huur van een bagagewagen.

Bagagewagens worden door verschillende fabrikanten gemaakt en uit verschillende materialen.
Bij de meeste wagens is het deksel eenvoudig te verwijderen zodat hij ook als gewone aanhangwagen ingezet kan worden als dat een keer nodig is.

Naast de verkoop van bagagewagens hebben wij ook een groot aantal bagagewagens in verschillende afmetingen in de verhuur. Dit zijn altijd nieuwe of vrijwel nieuwe aanhangwagens van maximaal 2 jaar oud. Bagagewagens worden per week verhuurd. De verhuur is een goed alternatief voor kopen, vooral als u niet de mogelijkheid heeft uw bagagewagen gedurende de rest van het jaar goed en veilig te stallen.